Parcul Prieteniei a+ din vecinătatea companiei Antibiotice Iași a devenit și anul acesta loc de distracție, voie bună și petrecere pentru copiii din comunitate și ai angajaților, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Momente de magie, dans, experimente distractive, picturi pe față și desene pe asfalt, alături de surprize dulci, au fost câteva din ingredientele unei petreceri reușite, organizate miercuri, 31 mai, în care peste 150 de copii s-au bucurat de natură și distracție, împreună.

Copii și părinți, deopotrivă, au călătorit pe tărâmul “Magic Aventura”, în compania a doi pirați veniți de pe o insulă magică, care i-au antrenat pe participanți la momente de magie inedite și trucuri ce i-au bucurat și pe cei mici, și pe cei mari.

Spectacolul a continuat cu momente de dans, joc și cântec, în decorul natural oferit de parcul plin de verdeață, în compania a 9 mascote reprezentând personaje îndrăgite din filme pentru copii, precum Elsa, Olaf, Wednesday sau Superman.

Și pentru ca magia să dureze și mai mult în lumea copiilor, anul acesta s-au alăturat evenimentului și specialiștii din cercetare ai companiei Antibiotice care au susținut în fața micuților mai multe experimente distractive. Uimirea și bucuria din privirile acestora, exclamații precum „Extraordinar! Și voi știți să faceți magie?” au fost o dovadă că știința poate face casă bună cu distracția și magia.

La  finalul evenimentului, toți copiii au participat la „Ștafeta prieteniei”, organizată de Club a+, un nou prilej de veselie, dar și de mișcare în aer liber.

Antibiotice susține evenimente dedicate copiilor angajaților cu ocazia sărbătoririi Zilei lor Internaționale de mai bine de 16 ani. În acest an, parcul Prieteniei a+ a fost, deopotrivă, un spațiu de distracție, creație, dar și magie, pus în scenă de actori profesioniști și de colegii noștri inimoși din departamentele de Cercetare. Ne bucurăm că în fiecare an acest eveniment reușește să ne mobilizeze, astfel încât să oferim copiilor din comunitate și ai angajaților, momente frumoase de care să își aducă aminte cu plăcere, peste ani, a declarat Mihaela Murariu, director Resurse umane în cadrul Antibiotice.  

Parcul Prieteniei a + a fost amenajat și oferit comunității de compania Antibiotice în anul 2020, fiind întins pe o suprafață de 25.000 mp, și cuprinde peste 1.000 de copaci şi arbuşti, gazon, alei pietonale, un spaţiu de joacă modern și un teren de tenis.