De curând, s-a împlinit primul an alături de #DIABETA, primul chatbot medical avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. Acest an reprezintă nu doar o aniversare, ci și o privire în urmă asupra evoluției, inovației și impactului pe care #DIABETA l-a avut în comunitatea medicală.

Echipa Apollo AI Technologies împreună cu o echipă de medici dedicați coordonată de către conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian au lucrat împreună pentru a aduce soluții inovatoare în asistența comunităților de pacienți. Cu o echipă extraordinară de medici alături, scopul acestui proiect interdisciplinar a fost să se creeze un instrument util și eficient pentru medicii care gestionează pacienți cu diabet.

Sprijin pentru Medici, Soluții pentru Comunități

#DIABETA a devenit un pilon important în sprijinirea medicilor în gestionarea cazurilor de diabet. Prin oferirea de informații actualizate și soluții inovatoare, acest chatbot s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru profesioniștii din sănătate.

Diabeta s-a născut dintr-o necesitate, a fost un vis care a devenit realitate. Ideea acestei aplicații s-a născut din necesitatea de a simplifica munca pe care medicii o fac zi de zi cu pacienții din cabinet în ceea ce privește prescripția medicală. Aplicația nu își dorește să ajute medicul să pună un diagnostic sau să-i dea tratamentul explicit, acesta este dat de medic în mod personalizat, iar aplicația te ajută să nu greșești”, a declarat Conf. Dr. Anca Pantea Stoian despre aplicația Diabeta – primul chatbot dedicat diabetologilor, în cadrul întâlnirii.

Construind o Comunitate în Lupta Împotriva Diabetului

#DIABETA nu este doar o aplicație, ci o inițiativă pentru a facilita accesul la informații esențiale în domeniul diabetului. Construind o comunitate puternică de medici, #DIABETA devine un instrument care aduce contribuții semnificative la îngrijirea pacienților cu diabet.

Disponibilă GRATUIT pentru Medicii Interesați

În mod esențial, #DIABETA este disponibilă gratuit medicilor interesați, oferindu-le un cont de utilizator pe www.diabeta.ro. Acest gest reflectă angajamentul Apollo AI Technologies de a pune tehnologia avansată la dispoziția profesioniștilor din domeniul sănătății, cu scopul de a îmbunătăți practica medicală și a îmbunătăți îngrijirea pacienților.

O Inițiativă Românească cu Suport Global

Dezvoltată de compania românească Apollo Technologies, #DIABETA a beneficiat de sprijinul partenerilor de prestigiu, precum Novo Nordisk, Boehringer – Ingelheim și Medtronic. Acest parteneriat arată cum o inițiativă locală poate avea un impact global, aducând împreună resurse și experiențe pentru a face față provocărilor legate de diabet.

Privind Înainte

Cu un an plin de succese și inovații, #DIABETA și echipa Apollo AI Technologies se pregătesc pentru noi provocări și o continuă evoluție. Într-o lume medicală în continuă schimbare, inițiativele precum aceasta demonstrează puterea tehnologiei în sprijinirea profesioniștilor din sănătate și îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților.

Așadar, sărbătorim nu doar un an de la lansarea #DIABETA, ci și contribuția acesteia la avansarea asistenței medicale și consolidarea eforturilor în lupta împotriva diabetului. Împreună, explorăm viitorul îngrijirii pacienților și aducem inovație în fiecare aspect al domeniului medical.