Ajuns la cea de-a 5-a edițieYOUNGDIAB – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi, oferă din 2017, de la momentul lansării, o platformă dedicată perfecționării și dezvoltării educației medicale a tinerilor profesioniști implicați în managementul diabetului zaharat din România, care promovează comunicarea între aceștia, facilitându-le interacțiunea între ei, precum și cu experți ai domeniului, totul pentru o îngrijire eficientă a persoanei cu diabet zaharat.

Anul acesta Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi se desfășoară exclusiv ONLINE între 08-10 iulie 2021, iar organizator științific este Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Conceptul YOUNGDIAB are la bază nevoia perfecționării tinerilor profesioniști, precum și înțelegerea importanței  colaborării interdisciplinare și a muncii în echipă atunci când vine vorba de îngrijirea persoanelor cu  diabet zaharat, dată fiind complexitatea afecțiunii.

Evenimentul este dedicat EXCLUSIV profesioniștilor din domeniul medical. Tineri medici, rezidenți și specialiști, implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Evenimentul se va desfășura pe plartforma Sanatatea.ONLINE/learning.