La finalul lunii iunie ASCOTID – Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș organizează  cea de-a doua ediție a conferinței naționale DIABFORUM – ZILELE ASCOTID. Evenimentul marchează 15 ani de existență și implicare a asociației în folosul copiilor cu diabet insulinodependent și persoanelor cu diabet din România.

Conferința se va desfășura pe durata a 2 după-amiezi, în 24 și 25 iunie 2021 și va avea 2 secțiuni distincte: una dedicată medicilor, specialiștilor din sistemul medical și creditată cu 8 puncte EMC și cealaltă destinată educației și informării corecte a persoanelor cu diabet și familiilor acestora.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, pentru ambele categorii de participanți.

DACĂ SUNTEȚI MEDIC VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE LA EVENIMENT UTILIZÂND FORMULARUL DE PARTICIPARE DISPONIBIL AICI.

Persoanele cu diabet au o sesiune specială în cadrul întâlnirii, detalii suplimentare fiind disponibile pe pagina evenimentului AICI.

Manifestarea este organizată cu susținerea partenerilor științifici: Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli MetaboliceColegiul Medicilor MureșUniversitatea de Medicină, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu MureșSocietatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Asociația pentru studii reno-metabolice și nutriționale,  Societatea Națională de Medicina FamilieiAsociația de Podiatrie și Asociația Română de Educație în Diabet.

DiabForum este un proiect al Asociației ASCOTID implementat de RoDiabet și Pacientul 2.0 și susținut de partenerii: Novo Nordisk, Sanofi, Astra Zeneca, Roche și Medtronic.

DETALII SUPLIMENTARE PRIVIND PROGRAMUL CONFERINȚEI POT FI ACCESATE PE PAGINA ÎNTÂLNIRII, AICI.