“DiabForum – Zilele ASCOTID 2021 este un eveniment dezvoltat la inițiativa ASCOTID: Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici-Mureş, cu suportul partenerului de comunicare profesională Oameni și Companii prin platforma RoDiabet.ro. Participarea se realizează cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 24-25 iunie 2021, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces în platforma Zoom, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră veți primi și un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile de logare la eveniment nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil și să verificați corectitudinea datelor înscrise. Datele completate pe formular vor fi utilizate pentru eliberarea diplomei cu puncte EMC după desfășurarea evenimentului. Vă rugăm să aveți în vedere că participarea la eveniment în proporție de minim 80% din timpul lucrărilor este obligatorie pentru primirea diplomei de participare.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Înscrierile la acest eveniment s-au încheiat. Sesiunile dedicate medicilor sunt deja în plină desfășurare.