Miercuri, 14.04.2021 de la ora 11:00, va avea loc cea de-a șasea întâlnire Școala inimii, un proiect Asociația Pacienților cu Insuficiență Cardiacă Optim Cardio și Dr. Heart.

Dr. Ștefan Busnatu a invitat la cea de-a șasea sesiune Zoom ce se va transmite live pe pagina sa de Facebook, pe Dr. Valentin Chioncel.

Dr. Valentin Chioncel este medic primar cardiolog în cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, doctor în științe medicale, Șef Lucrări U.M.F. ”Carol Davila” din București și va vorbi pacienților despre aritmiile cardiace și riscul de moarte subită.

Durata evenimentului va fi de 45 de minute, din care 20 de minute vor fi dedicate prezentării temei, respectiv Aritmiile cardiace și riscul de moarte subită, iar 20-25 de minute vor fi alocate sesiunii de întrebări și răspunsuri în direct.

De asemenea, urmărirea evenimentului online va fi gratuită pe Facebook, iar pentru a avea posibilitatea de a comunica direct în aplicația Zoom în care se va desfășura sesiunea medical-educativă, organizatorii invită pe cei interesați să se înscrie prin completarea următorului FORMULAR.