În industria farmaceutică, tehnologia joacă un rol crucial în furnizarea de informații precise și actualizate despre medicamente. O nouă soluție inovatoare, Pharmachat, dezvoltată de echipa Apollo AI Technologies, a câștigat rapid recunoașterea și sprijinul industriei farmaceutice, inclusiv al Alphega Farmacie, datorită eficienței și valorii adăugate pe care o aduce în activitatea de zi cu zi a profesioniștilor din domeniu.

Una dintre cele mai importante confirmări ale impactului pozitiv al Pharmachat în industrie vine din partea lui Valentin Gorbănescu, Country Manager la Alphega. Acesta a remarcat: ”Sunt impresionat de eficiența și valoarea adăugată pe care Pharmachat o aduce în activitatea celor care lucrează zilnic cu informații despre medicamente. Echipa de farmaciști Alphega care a testat Pharmachat a fost foarte mulțumită de funcționalitățile și de răspunsurile extrem de rapide oferite de aplicație. Pharmachat este deja un instrument indispensabil pentru a obține informații oficiale și actualizate despre medicamentele autorizate în România. Sunt convins că Pharmachat va deveni foarte repede un partener digital nelipsit pentru oricine lucrează în domeniul farmaceutic.”

Pharmachat adresează una dintre provocările majore cu care se confruntă profesioniștii din industrie: accesul la informații complexe și actualizate despre medicamentele disponibile pe piața românească. Cu o abordare inovatoare, acest produs oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, asigurându-se că utilizatorii au la dispoziție  informații actualizate referitoare la compoziție, indicații, contraindicații și alte aspecte esențiale despre medicamente.

Echipa de dezvoltare, Apollo AI Technologies, a lucrat în strânsă colaborare cu profesioniștii din industrie pentru a aduce pe piață o soluție care să rezolve nevoile reale ale utilizatorilor. Testele și feedback-ul pozitiv de la farmaciștii Alphega demonstrează că Pharmachat oferă o valoare semnificativă și vine în întâmpinarea cerințelor specifice ale industriei farmaceutice.

Pharmachat reprezintă o evoluție semnificativă în furnizarea de informații precise și actualizate despre medicamente în România. Cu sprijinul Alphega și angajamentul echipei Apollo Technologies, se conturează o direcție în care tehnologia se aliniază cu nevoile reale ale profesioniștilor din domeniu, contribuind astfel la creșterea eficienței și calității serviciilor farmaceutice.

Pharmachat a fost dezvoltat de o companie românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.