Comunitatea științifică continuă să publice tot mai multe dovezi cu privire la efectele negative pe care expunerea excesivă la lumina dăunătoare din interior și din exterior, le are asupra sănătății noastre.

Totul începe cu ochii noștri, ei absorb cea mai mare parte din orice tip de lumină.

Cele mai recente cercetări indică faptul că lumina, mai precis fotonii din care este alcătuită, ar trebui modificată, iar energia luminii ajustată pentru a obține acele beneficii pentru sănătate care depășesc simpla protecție oferită de ochelarii de soare și de soluțiile de blocare a luminii albastre care sunt disponibile în comerț.

După 15 ani de cercetare, tehnologia Hyperlight Eyewear®️, recent brevetată, este singura soluție disponibilă acum pe piața mondială care oferă nu numai protecție standard și protecție împotriva luminii albastre, ci și beneficii substanțiale pentru sănătate prin transformarea luminii.

Lentilele Hyperlight Optics®️ conțin molecula fulerenă C60, care, printre alte caracteristici unice, se răsucește și se rotește cu o viteză de 18 miliarde de ori pe secundă, transformând lumina provenită din surse artificiale (LED, lumini de neon, ecrane TV, telefoane mobile, dispozitive electronice etc.), precum și radiațiile dăunătoare din lumina naturală a soarelui, în lumină hiperarmonizată, care este optimă și benefică pentru ochii noștri și pentru întregul corp.

Ochelarii Smart Hyperlight Eyewear®️ îmbunătățesc concentrația, atenția și memoria, ajută la luarea mai bună și mai rapidă a deciziilor, cresc productivitatea și eficiența, îmbunătățesc acuitatea vizuală, elimină oboseala, reduc orbirea și orbirea provocată de expunerea bruscă la lumina puternică. Lumina hiperharmonizată afectează secreția principalilor neurotransmițători din creier: melatonină, serotonină și dopamină.

Prin urmare, purtarea ochelarilor Hyperlight Eyewear®️ îmbunătățește starea de spirit, reduce stresul, depresia și anxietatea, reglează ciclul somnului și restabilește echilibrul psihologic.

Puteți afla mai multe amănunte despre gama de ochelari Hyperlight Eyewear din această broșură