Marți, 28 noiembrie, începând cu ora 16.00, pe ZOOM, se va desfășura primul webinar „CRED în Medicină”: valori fundamentale în relaționarea dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Webinarul face parte din Programul „CRED în Medicină” (Comunicare, Respect, Etică, Demnitate), care are la bază dorința de îmbunătățire a interacțiunii dintre personalul medical și pacienți, cu scopul de a restabili încrederea în medicina românească.

Subiecte care vor fi atinse în timpul discuțiilor:

  • Programul CRED în medicină – de ce a apărut, care sunt obiectivele?
  • Impactul pozitiv al valorilor CRED asupra calității îngrijirii medicale și satisfacției pacientului;
  • Tehnici eficiente de comunicare și relaționare în context medical.

Moderatorul aceste ediții, Dorin Chioțea – Jurnalist, îi va avea alături pe:

  • Ada PALEA, Director General, NORD – Grupul Medical Provita;
  • Gabriel CRUMPEI, Medic Primar Psihiatru, Profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

Pentru a confirma GRATUIT participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare, disponibil aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/#inregistrare

Detalii despre eveniment puteți accesa în invitația electronică, diponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/cred-in-medicina-valori-fundamentale-in-relationarea-dintre-profesionistii-din-sanatate-si-pacienti/

Webinarul este organizat în cadrul platformei EventsMax.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

 

Programul “CRED în Medicină” susține și promovează standarde înalte de Comunicare, Respect, Etică și Demnitate în practica medicală.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro .