O piele frumoasă înseamnă înainte de toate o piele sănătoasă şi tratată cu respectul cuvenit. Te-ai întrebat vreodată ce ţi-ar spune tenul tău dacă ar avea glas? Ei bine, tehnologia Bioptron reuşeşte să scoată la iveală toate lucrurile ştiute sau neştiute despre pielea ta, în scopul rezolvării atât a problemelor de ordin estetic, cât mai ales a celor dermatologice.

Lider în terapia cu lumină, aparatul medical Bioptron fabricat în Elveţia (sursa celor mai înalte standarde de producţie şi calitate) de către compania Zepter şi-a demonstrat în nenumărate rânduri virtuţile terapeutice în arealul problemelor cutanate, al căror tratament este unul complex şi cel mai adesea de durată. Diferite tipuri şi forme de acnee, dermatită atopică, psoriasis, herpes simplex şi zoster, infecţii bacteriene superficiale şi leziuni ale mucoasei sunt doar câteva dintre afecţiunile dermatologice care în urma terapiei cu Bioptron au înregistrat ameliorări spectaculare şi chiar vindecări complete.

Uneori tratamentul recomandat de medic nu este suficient pentru a oferi rezultatele mult dorite într-o perioadă de timp rezonabilă, este destul de agresiv cu organismul şi prezintă efecte secundare neplacute. Atunci intră în acţiune Bioptron. Desigur, tehnologia multi-premiată pe care îşi bazează acţiunea Bioptronul nu este capabilă să facă minuni peste noapte. Însă ceea ce poate face este realmente remarcabil: tratează cauza afecţiunii, nu simptomele acesteia, prevenind recurenţa şi echilibrând organismul. Totul într-o manieră inteligentă, eficientă, non-invazivă şi cât se poate de facilă.

În ceea ce priveşte acneea, dermatitele atopice, psoriazisul sau diferitele infecţii bacteriene, atât studiile clinice cât şi rezultatele tratamentelor efectuate în centrele de estetică şi de înfrumuseţare internaţionale, au relevat îmbunătăţiri semnificative la nivelul pielii şi a ţesuturilor, în câteva cazuri fiind vorba chiar despre vindecări complete. Unele dintre cele mai importante centre de beauty din ţări precum Germania, Elveţia sau Austria, deţin deja de ani buni în portofoliu câte un aparat Bioptron, acesta fiind utilizat ca terapie complementară fie în tratamentele cosmetice de regenerare sau rejuvenare cutanată, fie în etapele de purifiere implicate în tratamentele destinate tipurilor de ten acneic. Mai mult decât atât, reputaţi medici dermatologi, recomandă Color Terapia cu Lumină Bioptron ca adjuvant în procesul de combatere a bacteriilor, în repigmentarea cutanată sau în depigmentare atunci când este vorba despre pete cauzate de radiaţiile UV.

Lăsată să acţioneze în zonele afectate între 1 şi 3 minute, lumina albastră contribuie la reglarea secreţiei de sebum şi la eliminarea bacteriilor care favorizează acneea, în timp ce lumina violet atenuează inflamaţiile şi iritaţiile.

În plus, studiile clinice au demonstrat că lungimile de undă ale luminii albastre Bioptron curăţă tenul de pete, preîntâmpină formarea cicatricilor şi a erupţiilor ulterioare. Iar pentru că Bioptron este extrem de uşor de utilizat şi acasă, nu doar în centrele specializate, aparatul fiind disponibil în trei dimensiuni cu diametre diferite, urmarea schemei de tratament este cu atât mai la îndemână. Doar 10 minute pe zi sunt suficiente pentru a observa efectele după numai câteva şedinţe, în funcţie de gravitatea afecţiunii, intervalul putând fi ajustat (anumite afecţiuni cutanate severe, necesită utilizarea color terapiei cu lumină Bioptron de două sau de trei ori pe zi, cel puţin în primele săptămâni de tratament).

Succesul înregistrat până în prezent de Bioptron rezidă în faptul este un dispozitiv medical cu un spectru larg de acţiune: stimularea sistemului imunitar, tratament eficient al durerii (afecţiuni reumatologice, dureri lombare, dureri cervicale, medicină sportivă, fizioterapie), vindecarea rănilor (leziuni musculo-scheletale, arsuri de gradul I şi II, contuzii, entorse, cicatrici, plagi post-operatorii) etc. Altfel spus un aparat medical pentru întreaga familie şi un partener de cursă lungă, pe care întotdeauna te poţi baza şi care îmbunătăţeşte semnificativ calitatea vieţii.

Iar pentru că promisiunea frumuseţii merge mai departe, îţi dezvăluim şi faptul că Bioptron a primit doi ani consecutiv (în 2014 şi 2015) trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii, la Congresul de Medicină Antiaging de la Paris. Unul dintre “bonusurile” terapiei cu lumină Bioptron constă în stimularea producției de colagen, fapt ce previne apariția cicatricilor și contribuie la reducerea ridurilor și a liniilor fine.

Vrei să afli mai multe despre Bioptron? Intra pe site sau solicită o prezentare la info@zepter.ro / 0744 528 258 şi îl poţi testa gratuit.