Soma Clinic, fondată de Dr. Nicoleta Ferariu, medic specialist Chirurgie plastică, Estetică și Microchirurgie reconstructivă, se alătură Grupului NORD, consolidând astfel o echipă de profesioniști în  chirurgie estetică, plastică și estetică medicală.

„Mi-am dorit întotdeauna ca pacienții mei să se simtă confortabil în prezența mea. Din empatie și din experiența mea în clinici renumite din Europa, am înțeles cât este de important ca medicul să fie deschis și prietenos, iar mediul clinicii să fie unul călduros. Nu-mi place cuvântul ‘lux’, îmi plac cuvintele ‘confort’ și ‘eleganță’. Pentru că estetica fără eleganță, nu este artă! Experiența unei intervenții medicale estetice trebuie să fie una excepțională, de când ai pășit pragul clinicii”, declară Dr. Nicoleta Ferariu, fondatoarea Soma Clinic.

Dr. Nicoleta Ferariu și-a început cariera în cardiologie, a creat un registru național de cardiomiopatii în primul său an ca specialist cardiolog, însă, la o răscruce de drumuri, a ales un drum total nou: „Undeva, într-un colț al sufletului meu, rămăsese acest vis, din adolescență, acela de a deveni chirurg de chirurgie estetică. Și dacă în liceu desenam nasuri şi sâni pe banca, astăzi le creionez din bisturiu!” dezvăluie fondatoarea Soma Clinic.

Dr. Nicoleta Ferariu s-a supra-specializat în Akademikliniken Stochkolm unde a descoperit cât de mult i se potrivește stilul nordic simplu, curat şi direct, după cum îl descrie aceasta: „Acolo am înțeles că nu sunt greşită, cu felul meu natural şi prietenos de a fi.  Acolo, cu pantofi sport în picioare şi vorbind la per tu eram ca toți ceilalți chirurgi. Unde mai pui că mi-au sugerat să mă mai relaxez puțin!”

Cu un nume elitist, care se traduce în clinica “corpului”, Soma Clinic acoperă o plajă foarte largă de intervenții estetice, începând cu tratamentul fin al ridurilor, tratamente laser şi până la chirurgie estetică avansată.

Odată cu integrarea în Grupul NORD, Soma Clinic își propune să continue să ofere o experiență inegalabilă pacientelor, păstrând aceeași atmosferă prietenoasă și profesionistă, care le-a câștigat încrederea: „Soma Clinic, pe care am creat-o în urmă cu 8 ani, a trecut prin toate etapele de creștere, la fel ca orice copil. A venit, deci, momentul să crească, să se dezvolte și să își mărească echipa. Așa a apărut o nouă etapă: Soma Clinic by NORD. Schimbarea aduce și o locație nouă, elegantă, confortabilă, unde  vom oferi în continuare o experiență unică în viața pacientelor noastre. Am adus de la Stochkolm, din Nord, la NORD, tot ce mi-a plăcut și tot ce am învățat, pentru a fi și noi un reper medical european în domeniul chirurgiei estetice!

Evoluția Soma Clinic ca parte a Grupului NORD marchează un pas important în domeniul esteticii și sănătății, oferind pacientelor o gamă diversificată de servicii de înaltă calitate și promițând o experiență medicală și estetică la cele mai înalte standarde, sub îndrumarea unor profesioniști dedicați și pasionați.

Soma Clinic by NORD oferă o gamă variată de operații estetice și servicii medicale estetice, cu profesionalism și tehnologie de cea mai nouă generație și va funcționa în cadrul Clinicii NORD Docenților (Str. Docenților, Nr. 12A, Sector 1, București).

NORD-Grupul Medical Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. În decembrie 2023, a fost inaugurat în zona Pipera din București, noul spital construit de Grupul Nord (anterior cunoscut sub numele de Provita). Grupul NORD mai deține un spital în Capitală, unul în Pitești, mai multe centre și laboratoare medicale, dar şi o clinică în Suceava.