Dr. Oana Pop, medic specialist diabet zaharat la Hyperclinica Medlife Oradea, continuă serie de live-uri, care se adresează în primul rând persoanelor care suferă de diabet și nu numai.

Următorul live are ca temă “Cum afectează diabetul libidoul!” și va avea loc în data de 26 Februarie la ora 18:00, pe INSTAGRAM, pe contul Dr. Oana Pop. Invitata acestei ediții este Adriana Stîngă, educator în sănătatea sexuală și relațională.

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .