În perioada 9-10 iunie 2022, la sediul Rubik Hub din Piatra Neamț, va avea loc un eveniment dedicat accelerării transformării digitale a serviciilor de sănătate din Regiunea Nord-Est, organizat de ADR Nord-Est în cadrul programului „Science meets Regions” coordonat de Joint Research Center (JRC).

Conferinta este organizată sub umbrela Inițiativei Vanguard, alături de Regiunile East Netherlands și Lower Austria. Inițiativa Vanguard este o alianță unică ce reunește 40 dintre cele mai avansate regiuni industriale din Europa, axată pe stimularea inovației industriale și construirea lanțurilor valorice europene bazate pe complementarități între strategiile regionale de specializare inteligentă, avansarea dezvoltărilor tehnologice prin colaborarea interregională și promovarea co-investițiilor în domeniile prioritare europene.

„Evenimentul Accelerarea transformării digitale a serviciilor de sănătate în Regiunea Nord-Est își propune să intensifice colaborarea dintre manageri de spitale, specialiști, cercetători, inovatori, reprezentanți ai industriei medicale și autorități publice pentru a identifica, dezvolta și implementa soluții inovatoare pentru problemele cu care se confruntă sistemul național de îngrijire medicală”, spun organizatorii.

În sesiunile principale ale evenimentului vor fi abordate subiecte precum: ✅modalități de accelerare a transformării digitale în sănătate; ✅trenduri și tehnologii în sănătatea digitală; ✅rolul Inteligenței Artificiale în diagnosticul medical, dar și ✅prezentarea oportunităților de finanțare în domeniul sănătății digitale.

Pentru a vă rezerva un loc la evenimentul din Piatra Neamț, accesați acest link: https://www.eventbrite.be/e/accelerating-the-digital-transition-in-health-in-the-north-east-region-registration-339781685167.

Vrei să publici și tu evenimente organizate sau sponsorizate de organizația ta? Fă-ți un cont gratuit aici și trimite-ne evenimentele tale!

EventsOnline reprezintă un index al evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platforma pentru ca informațiile să poată ajunge la participanți sau sponsori. Peste 10.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

EventsOnline este un produs Oameni și Companii.