Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2024 webinarul „Importanța echipei multidisciplinare în abordarea pacientului metabolic”, cu sprijinul coordonatorului științific  Dr. Laura Ene.
 În cadrul acestui eveniment ne dorim să abordăm teme ce vor readuce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților.
Va fi o conferință dedicată următoarelor specialități medicale: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie, Recuperare medicală, Pneumologie, Nefrologie, Gastroenterologie, Chirurgie bariatrică, Endocrinologie și Dietetică.

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .