Comunitatea DespreObezitate.ro se reunește miercuri, 15 decembrie 2021, începând cu ora 17, pentru a discuta cu doctor în medicină și nutriție Anca Hâncu, despre pregătirea sărbătorilor sănătoase.

Vom afla despre regulile pe care trebuie să le respecți pentru a pregăti o masă sănătoasă de sărbători, despre cumm poți adapta rețetele vechi sau cum poate arăta un meniu pentru masa de Crăciun din acest an. Înscrierile sunt gratuite și se realizează completând formularul de AICI.

Sărbătorile sunt un bun prilej de revedere, întâlniri cu prieteni vechi și noi, dar și mese în familie. Vino la Ora Pacientului din 15 decembrie, de la ora 17.00 și află cum te poți bucura de minunățiile culinare ale sezonului, fără ca ele să aibă un impact prea mare asupra sănătății tale.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata Orei Pacientului accesibila AICI. 

DespreObezitate.ro este portalul online dedicat comunității celor interesaţi de obezitate, dezvoltat de Oameni și Companii.

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în domeniile conexe obezităţii. Comunitatea numără, până în prezent, peste 280 de membri și este în continuă creștere. Susțin această comunitatea partenerii: NovoNordiskAlliance HealthcareRegina MariaAlphegaBioptron.

 Comunitatea DespreObezitate.ro este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici