Următoarea ediție a webinarului Ora specialistului în oncologie va aborda tema terapiei durerii în oncologie. Evenimentul, care va avea loc în 25 mai, începând cu ora 15.00, pe ZOOM, propune o discuție de 60 de minute, despre metode integrate inovative, care pot face diferența în reducerea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților cu afecțiuni oncologice.

Invitații speciali – Prof. Dr. Doru PAUL, Medic Specialist Divizia de Hematologie și Oncologie Medicală, Weill Cornell, New York și Dr. Ovidiu Nicolae PALEA, Medic Primar Anestezie și Terapie Intensivă, specializat în Terapia Durerii și fondatorul Nord-Grupul Medical Provita – vor explora soluții terapeutice avansate și abordări multidisciplinare care au obținut rezultate remarcabile în gestionarea durerii asociate cancerului.

Webinarul se adresează atât specialiștilor în oncologie cât și celor cu specialități conexe. Alăturați-vă acestei întâlniri pentru a obține informații actualizate și practice în domeniul terapiei durerii în oncologie: https://www.eventsonline.ro/formular-de-confirmare-a-participarii-la-webinarul-terapia-durerii-in-oncologie-25-mai-2023/

Detalii suplimentare: https://www.eventsonline.ro/ora-specialistului-in-oncologie-editia-1/

Webinarul Terapia durerii în oncologie – metode integrate inovative pentru reducerea durerii” este organizat în cadrul platformei EventsOnline.ro, cu suportul Nord-Grupul Medical Provita.

EventsOnline.ro este un produs Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.