Participanții la întâlnirea comunității CardiologieModerna.ro de joi, 24 martie, pot beneficia de recuperare cardiacă la domiciliu, prin telemedicină, în cadrul programului inovativ vCare.

Echipa Clinicii de Cardiologie din Spitalul Clinic Bagdasar Arseni din București va prezenta programul, alături de rolul pe care telemedicina îl joacă în gestionarea pacientului cu boli cardiace după externarea sa.

Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți webinarul Pacientul cardiac după spitalizare: rolul telemedicinei pe Zoom sau live pe Facebook în 24 martie și să completați formularul ce va fi distribuit în timpul acestuia.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii disponibilă AICI.

Primii 20 de respondenți eligibili vor beneficia gratuit de programul exclusiv online de recuperare cardiacă și de investigațiile cardiologice necesare. Programul este dedicat pacienților care au suferit un infarct miocardic sau suferă de insuficiență cardiacă.

La întâlnirea din 24 martie discutăm despre:

  • Telemedicină și rolul ei în îngrijirea pacientului cardiovascular
  • Teleconsultații / Teleintervenții / Telereabilitare în cardiologie
  • Instrumente & Aplicații dedicate pacienților cu boli cardiovasculare

Îi vom revedea alături de prof. dr. Crina Sinescu, pe Dr. Ștefan BusnatuDr. Maria Pană și Dr. Andreea Lăcraru, într-un eveniment dedicat specialiștilor dar și persoanelor cu boli cardiace, joi, 24 martie, de la ora 17.00.

Înscrierile și detalii suplimentare despre întâlnire sunt disponibile pe pagina evenimentului, pe platforma CardiologieModerna.ro.

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare.

CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.