Te așteptăm la întâlnirea Comunității DespreObezitate.ro pentru a afla de la doi specialiști recunoscuți – dr. Ruxandra Pleșea, medic diabet, nutriție și boli metabolice și psihoterapeut & psiholog clinician Victor Toriani – cum putem gestiona eficient și corect efectele pandemiei asupra stării noastre de sănătate și asupra sănătății noastre mentale. Întâlnirea are loc joi, 16 decembrie 2021, începând cu ora 17.00.

Înscrieri GRATUITE aici: https://www.despreobezitate.ro/inscriere-management-modern-al-obezitatii-editia-1/.

Criza provocată de coronavirus a produs un șoc major asupra economiilor, asupra sistemelor de sănătate, dar și asupra fiecăruia dintre noi. Pandemia a schimbat modul în care muncim, mergem la școală și a afectat în mod semnificativ viața socială.

 

Despre invitații acestei ediții

Dr. Ruxandra Pleșea a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila și, până în 2009, a fost medic specialist în medicina de familie. Pasionată de tot ce este legat de stilul de viață, dr. Pleșea a urmat cursuri și a participat și organizat conferințe legate de obezitate, endocrinologie, alimentație și medicină de familie. Unul dintre specialiștii noului val, Dr. Pleșea face evaluări și planuri personalizate de nutriție și mod de viață pentru fiecare dintre pacienții săi. Membră a Societății Române de Diabetologie, Boli de Nutriție și Metabolism și a Societății Academice de Medici de Familie, dr. Pleșea a dezvoltat programe de nutriție bazate pe teste genetice, imunologice și de intoleranțe alimentare.

Victor Toriani Gorea este psihoterapeut, psiholog clinician și organizațional, doctorand în psihologia dezvoltării, fondatorul și președintele Asociației Române de Psihologie Toriani și colaboratorul Regina Maria de peste 10 ani. Victor Toriani este Psihoterapeut, specializat pe adult, cuplu și adolescenți, Psiholog Specialist Clinician și Organizațional și Doctorand în Psihologia dezvoltării. Tot Victor este fondatorul și Președintele Asociației Române de Psihologie Toriani, asociație specializată pe echilibrul dintre viața personală și profesională și despre care puteți afla mai multe pe www.toriani.ro

 

Te așteptăm la dezbaterea Management Modern al Obezității pentru a afla de la specialiști cum putem trece mai ușor peste schimbările din timpul pandemiei.

Webinarul are loc pe platforma Zoom. Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici!

DespreObezitate.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în domeniile conexe obezităţii. Comunitatea numără, până în prezent, peste 280 de membri și este în continuă creștere.Din 2020 am dezvoltat o platformă digitală dedicată acestei comunități, www.despreobezitate.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniul obezităţii, dar și pentru promovarea inovațiilor, companiilor și oamenilor din acest vast domeniu al medicinei. Susțin activitățile acestei comunități partenerii: Novo NordiskRegina MariaAlliance Healthcare România și Farmaciile Alphega.

Comunitatea DespreObezitate.ro este o comunitate Oameni și Companii.  Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici