Vă așteptăm miercuri, 15 decembrie 2021, de la ora 18.00 la webinarul aniversar ”Insulina 100: Călătoria, Moștenirea și Drumul înainte”, un proiect comun RoDiabet și Farmacia Viitorului, organizat pentru a marca 100 de ani de la momentul descoperirii insulinei și pentru a pune în evidență drumul și progresul înregistrate din acel punct până la inovațiile actuale în îngrijirea persoanelor cu diabet.

Înscrierile sunt GRATUITE aici și se realizează urmând linkul de aici: https://www.rodiabet.ro/formular-inscriere-insulina-100-farmacia-viitorului/.

Invitații speciali ai webinarului  

Conf. Dr. Anca Pantea Stoian este vicepreședintele Comisiei de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice a Ministerului Sănătății, coordonatorul științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.  Conf. Dr. Pantea Stoian este implicată în proiecte educaționale dedicate persoanelor cu diabet coordonând din mai 2020 întâlnirile Ora Pacientului RoDiabet, ajunse în decembrie 2021 la ediția cu numărul 19.

Cel de-al doilea invitat al webinarului este Dr. Mihai Gânga, medic primar îndiabet și nutriție, boli cardiovasculare la Consultmed, prima clinică de diabet din Iași. Are o experiență de peste 10 ani în îngrijirea persoanelor cu diabet, despre care spune că ”este provocatoare, un lung drum care nu este întotdeauna drept”, dar pe care persoanele de diabet se pot sprijini întotdeauna pe medicul lor diabetolog.

Moderatorul întâlnirii este binecunoscuta Ines Nerina, blogger, antreprenor și președinte de asociație de persoane cu diabet, Type 1 Dreamers, una dintre vocile cele mai tinere care povestesc despre viața cu diabet, despre provocările și experiențele zilnice ale persoanelor cu diabet.

 

Vă așteptăm la întâlnirea Insulina 100 de miercuri, 15 decembrie 2021, începând cu ora 18.00, pentru a vorbi despre tot ce a însemnat apariția insulinei pentru îngrijirea persoanelor cu diabet și cum a revoluționat aceasta și a modificat viața persoanelor cu diabet.

Webinarul are loc pe platforma Zoom. Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici!

RoDiabet.ro este o sursă de informare și educație în domeniul diabetului și  se adresează tuturor celor interesați de impactul diabetului în societate. Activitățile comunității sunt susținute de partenerii NovoNordisk, Alliance Healthcare, Regina Maria, Alphega.

În colaborare cu specialiști și organizații profesionale și de pacienți, RoDiabet trimite săptămânal un newsletter către cei peste 800 abonați și organizează periodic evenimente  pentru profesioniști și publicul larg.

Comunitatea RoDiabet este o comunitate Oameni și Companii.  Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici