Despre miturile și realitățile scăderii în greutate asupra diabetului zaharat de tip 2 discutăm cu dr. Anca Hâncu, la întâlnirea Comunității Despre Obezitate.ro din 8 decembrie, începând cu ora 17.00.

Oamenii de știință studiază de ani de zile efectul scăderii în greutate asupra diabetului de tip 2. Cercetările au arătat că o pierdere în greutate semnificativă poate duce la remisia diabetului. Remisia bolii la persoanele cu diabet zaharat de tip 2 înseamnă că nivelul zahărului din sânge este sănătos, fără a fi nevoie ca persoana să ia medicamente pentru diabet.

 Vino la Ora Pacientului DespreObezitate.ro și află:

  • Cum poate fi obținută remisia diabetului tip 2 prin scăderea în greutate
  • Cât trebuie să slăbești și prin ce metode poți face asta
  • Cât timp poate fi menținută remisia?

Participarea la webinar este gratuită și se realizează prin completarea formularului disponibil AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata Orei Pacientului accesibila AICI. 

DespreObezitate.ro este portalul online dedicat comunității celor interesaţi de obezitate, dezvoltat de Oameni și Companii.

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în domeniile conexe obezităţii. Comunitatea numără, până în prezent, peste 280 de membri și este în continuă creștere. Susțin această comunitatea partenerii: NovoNordiskAlliance HealthcareRegina MariaAlphegaBioptron.

Comunitatea DespreObezitate.ro este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici