Al 16-lea Simpozion ”Interferențe în Reumatologie”, cu participare internațională, va avea loc în perioada 29-30 martie 2024, la Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca.

Pentru această ediție vor fi abordate mai multe subiectedea graniță, cu toate specialitățile medicale din Departamentul de Specialități Medicale al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. Fie că e vorba de dermatologie, diabet și boli metabolice, endocrinologie, geriatrie, boli infecțioase, nefrologie, pneumologie sau rebilitare medicală, subiectele vor fi interesante și desigur multidisciplinare. De la nefrita lupică, la afectarea interstițială pulmonară progresivă, de la osteoporoză la cheiroartropatia diabetică, de la arterita gigantocelulară la psoriazisul vulgar, de la infecțiile cu oprotuniști la recuperarea în fibromialgie sau de la terapia biologică la corticosteroizi și de la bisfosfonați la inhibitori de Janus kinaze, toate aceste subiecte vor putea fi regăsite în întânirea de la sfârșitul lunii martie d ela Cluj.

Ca de obicei, o sesoiune de cazuri clinice cu oricare din patologia care privește toate aceste specialități va vi dedicată mai ales medicilor tineri și oricui are de împărtășit experiențe practice complexe.

Înregistrarea se face pe site-ul SRR.

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .