Ne-am bucurat să vedem evenimentul organizat de noi (Uniunea Arhitecților din România) apărând pe pagina EventsOnline! Site-ul este ușor de navigat, informația este organizată intuitiv.” spune Vlad Brătuleanu, Responsabil comunicare, Uniunea Arhitecților din România.

„În plus, EventsOnline este o foarte bună unealtă, pentru că agregă evenimente din foarte multe domenii – business și cultură fiind doar câteva dintre ele. EventsOnline este locul unde poți intra să afli ce urmează să se întâmple în oraș!” a adăugat acesta.

***

Dacă vrei să apară și evenimentele tale pe site, fă-ți un cont gratuit, aici.

Dacă vrei să primești alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează, abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.