Prof. Dr. Romulus Timar, președintele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM), a declarat în cadrul ceremoniei de închidere a celui de-al 47-lea Congres al SRDNBM că programul de anul acesta a atras un număr record de înscriși, de peste 5.000 de participanţi.

Cel de-al 47-lea Congres al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, eveniment desfăşurat online, în perioada 19-25 mai, a fost un „maraton” de știință și educație medicală, care s-a derulat timp de şase zile și care a cuprins 25 de sesiuni științifice, care au adus în prim-plan noutățile în managementul diabetului zaharat și al complicațiilor cauzate.

„În numele Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice vă mulțumesc pentru participarea la cel de-al 47-lea Congres Național al nostru, dar și pentru eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru binele persoanelor cu diabet. Vă doresc tuturor sănătate. Iată-ne ajunși la finalul acestui maraton de știință, colaborare, educație, interactivitate. M-am bucurat să văd că programul pe care noi, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, l-am pregătit anul acesta a atras un număr record de înscriși – peste 5.000″, a declarat prof. dr. Romulus Timar.

 

Articol integral pe Sanatateatv.ro