Doxtar, platformă online pentru servicii medicale la distanță, facilitează accesul gratuit al pacienților săi la sfat medical pediatric. Noul beneficiu este oferit în cadrul parteneriatului cu Peditel 1791, call center pediatric non-stop, care a ajutat până acum peste 250.000 de părinți din România și diaspora.

În cadrul acestui parteneriat, pacienții Doxtar vor avea acces direct la serviciile call centerului pediatric și vor putea apela, astfel, la consiliere medicală pediatrica non-stop, de oriunde s-ar afla și ori de câte ori întâmpină o problemă de sănătate cu copiii.

De asemenea, pentru a susține proiectul Peditel, părinții care apelează call centerul 1791 și au nevoie de acces rapid și profesionist la servicii medicale de specialitate, vor beneficia de un regim special la interacțiunea cu medicii Doxtar, respectiv tarife preferențiale la toți cei 90 de medici activi în platformă, în baza voucherului disponibil aici.

Din iunie 2020, Doxtar oferă pacienților săi și opțiunea de a accesa medicii din platformă și în format audio și video (videocall), fără a percepe costuri suplimentare pentru această metodă de interacțiune.

Pentru a apela ca pacient la serviciile medicilor Doxtar.ro trebuie să ai cont în aplicația “Doxtar pentru pacienți”, disponibilă atât în magazinele de aplicații Google Play (Android) cât și în App Store (IoS);

În prezent, Doxtar are peste 5.000 de pacienți înregistrați în aplicație și își crește continuu numărul de medici cu care colaborează.

Prin Doxtar pot fi accesate peste 35 de specializările medicale pentru copii și adulți –  de la Alergologie-Imunologie, Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina Sportivă, până la Psihologie și Psihiatrie pediatrică sau Ortopedie pediatrică și Traumatologie.

 

Despre Doxtar

Lansată în 2019, platforma Doxtar.ro este un proiect dezvoltat de LIFE IS HARD|Work Soft si reprezintă una dintre cele mai avansate opțiuni tehnologice de relaționare între medici și pacienți din România. Disponibilă pentru Android și IoS, aplicația oferă un nivel ridicat de securitate a informațiilor, fiind una dintre primele aplicații HIPAA compliant din România.