Cel de-al treilea webinar „Ora specialistului” din acest an, se va desfășura joi, 4 iulie, de la ora 15:30, pe ZOOM. Tema abordată în cadrul celui mai nou webinar multidisciplinar este Perspectivele pacientului cu boală coronariană.

Webinarul va explora în profunzime boala coronariană, cea mai frecventă afecțiune cardiacă, iar discuțiile vor oferi atât perspectiva chirurgului cardiovascular, cât și pe cea a cardiologului intervenționist.

Moderatorul aceste ediții, Dorin Chioțea – Jurnalist, îi va avea alături pe:

  • Dr. Alexandru Vasilescu, Medic primar Chirurgie Cardiovasculară;
  • Dr. Lucian Câlmâc, Medic primar Cardiologie.

Webinarul se adresează medicilor din următoarele specialități: Cardiologie, Medicină internă, Medicină de familie, Chirurgie vasculară, Diabet, nutriție și boli metabolice.

Participarea la webinar este GRATUITĂ, cu condiția confirmării prealabile, prin intermediul formularului următor: https://lp.eventsmax.ro/perspectivele-pacientului-cu-boala-coronariana-ora-specialistului/#inregistrare

Detalii despre eveniment, în invitația electronică disponibilă aici: https://lp.eventsmax.ro/perspectivele-pacientului-cu-boala-coronariana-ora-specialistului/

 

***

Webinarul Perspectivele pacientului cu boală coronariană a fost dezvoltat la inițiativa și cu suportul NORD – Grupul Medical Provita.

Managementul și promovarea evenimentului au fost asigurate de Oameni și Companii și platforma EventsMax.ro.