Comunitatea RoDiabet se întâlnește marți, 21 iunie 2022, de la ora 19.00 pentru a discuta despre Neuropatia Diabetică & Piciorul Diabetic: Două provocări majore pentru persoanele cu diabet.

Statisticile arată că aproximativ 60-70% dintre persoanele care suferă de diabet zaharat vor dezvolta neuropatie periferică manifestată prin pierderea sensibilității la nivelul membrelor inferioare. Fără sensibilitate, sau cu sensibilitate scăzută, picioarele ajung să sufere, deoarece nu mai este perceput fenomenul de vătămare. Rănile netratate cauzează ulcerații ale picioarelor și complicații severe de tipul amputațiilor.

Înscrierile sunt deschise pe pagina webinarului, disponibilă AICI.

Invitații speciali ai întâlnirii sunt Conf. Dr. Anca Pantea StoianDr. Daciana Toma și Dr. Bogdan Florea, alături de moderatorul Cristina Petruț.

 

Alături de invitații noștrii speciali vom discuta despre:

1. Ce este neuropatia diabetică
2. Care sunt semnele și simptomele care trebuie să te îngrijoreze
3. Ce este piciorul diabetic și cum trebuie îngrijit
4. Când este obligatoriu să mergi la medic
5. Care sunt complicațiile neurologice ale diabetului
6. Cum gestionezi precoce complicațiile neuropatiei diabetice
7. Ce să faci & Ce să nu faci picioarelor tale dacă ai diabet

Te așteptăm la Ora Pacientului RoDiabet pentru a afla direct de la specialiști mai multe informații despre Neuropatia diabetică & Piciorul diabetic, două provocări majore pentru persoanele cu diabet ?

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.