Liamed a participat, cu succes, la cea de-a 18-a ediție a Congresului Mondial de Ultrasonografie care s-a desfășurat la Timișoara, în perioada 25-28 mai.

Compania din Brașov a fost prezentă în calitate de sponsor Bronze, alături de partenerii săi de la SonoScape, unul dintre liderii mondiali în fabricarea echipamentelor de ultrasonografie. La standul LIAMED au fost expuse ecografele de ultimă generație din portofoliul companiei și sonde de eco-endoscopie.

Congresului Mondial de Ultrasonografie a fost organizat de WFUMB, Federația Europeană a Societăților de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și Societatea Română de Ecografie în Medicină și Biologie. Programul știintific a inclus cursuri postuniversitare, prezentări ale celor mai noi tehnici în domeniul ultrasonografiei, noutăți din industria de profil, dar și workshopuri practice de ecografie. Speakeri au fost specialiști de renume modial și lideri de opinie în domeniul ultrasonografiei.

Ediția din acest an a Congresului Mondial de Ultrasonografie de la Timișoara a fost una de mare amploare, având în vedere că a reunit lucrările care se susțin în mod normal la congresul național, la cel european și la cel mondial. Participarea LIAMED la WFUMB, alături de cei mai mari producători de dispozitive medicale de ultrasonografie din lume, este o tradiție. Anul viitor ne revedem la Conferința Națională a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie.