Congresul Mondial de Ozonoterapie, desfășurat în perioada 5-7 mai la Hotel Marriott din București, s-a bucurat de un real succes. Cei peste 140 de participanți au luat contact cu cele mai noi proceduri de ozonoterapie aplicabile atât în medicina umană, cât și în cea veterinară și stomatologie.

Prezentările din prima zi a congresului au început cu o expunere a renumitului dr. Johann Lahodny, care a explicat beneficiile ozonului în cazuri clinice. Participanții au avut parte de un workshop în cadrul caruia au putut vedea live proceduri de ozonoterapie realizate cu ajutorul dispozitivelor medicale Herrmann. Producătorul german Herrmann, sponsor Platinum al evenimentului, a fost prezent la Congresul Mondial de Ozonoterapie alaturi de compania LIAMED din Brașov, care este partener și unic distribuitor al echipamentelor Herrmann în România.

Ziua a doua de congres a fost deschisă de dr. Ștefan Tiron, președinte fondator al Societății Știintifice Române de Oxigen Ozono Terapie. Alte conferințe au fost susținute de specialiști renumiți din Italia, Germania, Spania, Republica Moldova, Austria, USA, Turcia, Coreea de Sud, America Latină și, bineînțeles, din România.

Pe toată perioada Congresului Mondial de Ozonoterapie, zona expozițională a fost un adevărat furnicar. Medicii și specialiștii din domeniu s-au pus la curent cu cele mai noi tehnologii și proceduri medicale, au încheiat parteneriate și și-au consolidat relațiile profesionale. Congresul Mondial de Ozonoterapie a fost organizat de World Federation of Ozone Therapy împreună cu Societatea Științifică Română de Oxigen Ozono Terapie.