Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice vă invită în perioada 4-7 septembrie 2022 la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Anul acesta, congresul va avea loc în format FIZIC  și se va desfășura în Poiana Brașov, se adresează EXCLUSIV profesioniștilor din domeniul medical – medici din specialitățile: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, medicină internă, cardiologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină de familie, pediatrie, dermatovenerologie, chirurgie, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie și gerontologie, obstetrică ginecologie, medicină de urgență, epidemiologie, igienă, farmacologie clinică, medicină fizică și de reabilitare, pneumologie, reumatologie, alergologie și imunologie clinică, medicină generală, sănătate publică și management sanitar, radiologie și imagistică.

“Îmi face o deosebită onoare să vă lansez invitația oficială de a participa la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Vom fi iarăși împreuna, în format exclusiv fizic după o pauză de 2 ani.

Odată cu ediția a 48-a, dorim să redăm, cu ajutorul dumneavoastră, o altă dimensiune Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, printr-o nouă viziune a programului științific, care să îmbine ultimele noutăți în managementul clinic al diabetului zaharat cu cercetarea științifică, un element-cheie în progresul și inovația în diabetul zaharat.

Astfel, ne propunem să vă oferim o manifestare științifică de cel mai înalt nivel, care să reunească în calitate de speakeri reputați experți din România și de pe plan internațional, din domeniul diabetologiei și al specialităților conexe, alături de tineri medici cu rezultate de excepție, care reprezintă parte din viitorul medicinei românești.

Vă invităm să descoperiți noutățile pe care le pregătim pentru dumneavoastră, la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și vă încurajăm să vă implicați, să fiți activi, să dezbatem împreună provocările în managementul clinic al diabetului zaharat”, Prof. univ. dr. Romulus Timar Președinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

 

Detalii despre congres și înscriere pe https://congres2022.societate-diabet.ro/.