În noua sa carte, antrenorul de fitness Jorge Cruise propune o metodă de slăbit care îmbină sfaturile practice cu motivația spirituală fără ca aceasta să fie ajustată de sosuri sau condimente.

Plecând de la premisa că stresul este unul dintre acei factori ascunși care influențează greutatea, fapt dovedit științific, autorul încearcă sa convingă cititorii că dacă își schimbă modul de a gândi se pot elibera de stres. Mecanismul prin care stresul ajunge să săboteze greutatea este destul de simplu: în momentul în care hormonii stresului sunt activați, organismul începe să producă mai multă grăsime abdominală, iar această grăsime abdominală nu va disparea, în ciuda sacrificiilor culinare făcute, decât în momentul în care stresul va fi ținut sub control.

Obezitatea și kilogramele în plus sunt cauzate în proporție mai mare de stres decât o dietă necorespunzătoare sau de lipsa mișcării. Grăsimea abdominală excesivă crește vulnerabilitatea la bolile de inimă, diabetul de tip 2, cancer și atac de cord.

În cele 290 de pagini ale cărtii veți găsi soluții complete pentru a pune scăpa de grăsimea și kilogramele în plus.

În cartea sa, Jorge Cruise nu se ocupă numai de modalitatile prin care pot fi “învinse” fizic kilogramele suplimentare, ci si de lupta psihică care se dă atunci când o persoană își propune să scape de kilogramele în plus.

Promisiunea autorului după citirea cărtii este că va ajuta la: “stabilirea unor obiceiuri noi de gândire, de alimentație, și de făcut exerciții, astfel încât ele vor deveni o a doua natură, un nou mod de viata”.

Gândește Corect, Mănâncă Corect, Mișcă-te Corect!

Metoda propusă de Cruise se limiteaza la o perioada acceptabilă de timp, trei luni și este foarte bine structurată. Practic, Jorge Cruis propune o metodă completă de slăbire axată pe trei direcții diferite: Think Fit , Eat Fit , Move Fit.

Capitolul dedicat unei alimentații corecte, Eat Fitne face o promisiune cat se poate de tentantă: mănâncă corect și dă jos 700 de grame pe zi.

JORGE CRUISE este cel mai bine vândut autor de cărți de fitness, în topul New York Times, autor a peste 20 de cărți de diete și fitness traduse în peste 16 limbi. Este colaborator al Dr. Oz Show, Steve Harvey, Good Morning America, Today Show, Rachel Ray Show, EXTRA TV, Huffington Post, First for Women Magazine și Costco Connection.

Cartea poate fi cumpărată de pe Actsipoliton.ro