Cu o experiență de 22 de ani în domeniul service-ului pentru aparatură medicală, compania LIAMED din Brașov a primit acreditarea pentru a deveni Centru de servisare a endoscoapelor Zhuhai în Europa.

Zhuhai Vision Medical este o companie din China, specializată în fabricarea, dezvoltarea si inovarea în materie de echipamente de video-endoscopie flexibilă. Gama de produse include, până în prezent, sisteme de endoscopie flexibilă pentru intubație, rino-laringoscopie, bronhoscopie, dar și pentru ureteroscopie și cistoscopie. Piața producătorilor chinezi este în plină expansiune și în Europa, unde echipamentele produse de Zhuhai Vision Medical au câștigat o notorietate foarte bună datorită calității și fiabilității.

LIAMED, furnizor exclusiv Zhuhai Vision Medical în România

Colaborarea dintre compania LIAMED și Zhuhai Vision Medical Technology a început în 2019, în urma Expoziției Internaționale Medica din Germania. După numai câteva luni, LIAMED a devenit furnizor exclusiv al produselor Zhuhai în România. La scurt timp, furnizorul a apelat la serviciile de service ale LIAMED pentru câțiva clienți din Etiopia și Serbia. Așa s-a născut ideea de a pune la LIAMED bazele unui Centru de servisare a endoscoapelor Zhuhai pentru Europa, salvând astfel timp și reducând semnificativ costurile de service și mentenanță.

Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla dacă LIAMED nu ar fi dispus deja de toată infrastructura necesară, dar și de experiența inginerilor săi în domeniul endoscopiei flexibile. În plus, unul dintre specialiștii de la LIAMED a fost instruit de inginerii de la Medical Vision pentru a se ocupa exclusiv de echipamentele provenite de aici.

Pentru a viziona rezumatul evenimentului, vă invităm să accesați următorul link:

LIAMED este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente medicale din România, având o experiență de peste 20 de ani atât pe partea de comercilizare, cât și pe partea de service și mentenanță. De-a lungul timpului, inginerii LIAMED au beneficiat de asistență în vederea perfecționării tehnice din partea principalilor furnizori de echipamente medicale din Germania, Franța, Danemarca, Slovacia, Italia, Polonia, Rusia, Korea, China etc. Divizia de service pentru endoscopie flexibilă este una dintre cele mai dezvoltate, având în vedere că inginerii participă periodic la trainiguri de specialitate.