Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 8 iulie are loc cursul online Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea pacienților cu boli cronice în privința aderenței terapeutice, curs ce oferă o viziune de ansamblu despre ce este aderența, de ce e importantă abordarea acest subiect, ce factori o pot influența, cum puteți acționa asupra acestor factori și cum puteți construi o abordare sistematică într-un context clinic.

În perioada 8-12 iulie, la Galați, are loc Cursul intensiv de terapie manuală japoneză Yumeiho®.

A treia ediție a Conferinței Naționale Multidisciplinare Controlul multifactorial al diabetului zaharat are loc pe 10 iulie în format online.

De asemenea, tot pe 10 iulie, te invităm să afli despre Abordarea Multidisciplinară în Managementul Cancerelor Mamare și Ginecologie. Simpozionul se adresează medicilor specialiști și rezidenti radiologi, chirurgi, patologi, radioterapeuți și oncologi medicali, dar și medicilor de familie interesați în oncologia femeii.

Cea de-a XIX-a Ediție a Conferinței cu participare internațională Zilele Medicale ale Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Moinești are loc în perioada 11-13 iulie 2024. Va fi un eveniment științific organizat pe sesiuni aplicativ-practice și teoretice, reunind practicieni de mare valoare din specialitățile medico-chirurgicale atât din țară cât și din străinătate.

Școala de Vară AREPMF se va desfășura între 12-14 iulie, iar tema evenimentului este „Sănătate pentru toți – Prevenția pe întreg parcursul vieții”.

Bootcamp Management si Marketing Medical se afla la cea de a 7-a ediție și va avea loc între 12 și 13 iulie, la București. Brandmatic Bootcamp este un program intensiv de invatare si dezvoltare antreprenoriala comprimat pe durata a 2 zile care insumeaza 11 ore de informatii nisate si exemple practice aplicate.

Pe 13 și 14 iulie va avea loc Cursul Masajul celor 5 continente, ce promite a fi un amestec uimitor de tehnici energetice si de masaj.

Aici găsiți mai multe detalii despre acestea, respectiv multe alte evenimente care v-ar putea interesa.

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .