”Este un dispozitiv fermecător, care reușeste să aducă mai aproape fiziologia, atât de medic cât și de pacient. Este important să aducem tehnologia mai aproape de colegii noștri și să explicăm că este extrem de simplu să montezi un astfel de sistem” , a declarat dr. Delia Reurean Pintilei în cadrul Conferinței Interdiab 2022.

A 8-a ediție Interdiab

Asociaţia pentru Studii Reno-Metabolice şi Nutriţionale (ASRMN) a organizat cea de-a 8-a ediție a Conferinţei Internaţionale Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat şi al Complicaţiilor Sale (InterDiab), în perioada 3-5 martie 2022, într-o versiune mai flexibilă, ca eveniment hibrid, fizic şi online.

Tema generală la INTERDIAB 2022 a fost Diabetul zaharat – interferențe în medicina internă.

Conferința InterDiab 2022 a fost organizată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N.C. Paulescu”, Societatea Română de Cardiologie, Societatea Română de Endocrinologie și Societatea Română de Nefrologie.