Medicina stilului de viață înseamnă alimentație sănătoasă, activitate fizică, managementul stresului, ameliorarea somnului, relațiile umane, lipsa dependențelor de substanțe. ‘’Primul care a vorbit despre medicina stilului de viață este prof. James Rippe în 1989, ulterior urmându-i alte definiții. Aceasta înseamnă intervenții bazate pe evidențe științifice, adoptarea și menținerea unor comportamente care ameliorează boala și stilul de viață, prevenție, tratament, chiar și remisia unor boli cronice.’’, a spus Dr. Anca Hâncu, Medic Nutriționist, Președintele Asociației Medicale de Prevenție prin Stil de Viață Sănătos, în cadrul celui de-al 6-lea webinar al comunității Cardiologie Modernă.

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare. Platforma comunității CardiologieModerna.ro are un newsletter bilunar propriu, la care toți cei interesați de acest domeniu se pot abona GRATUIT aici

CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Pentru detalii despre alte întâlniri ale comunității accesează www.cardiologiemoderna.ro.