DexCom, Inc. împreună cu compania Deyan Kraft Medical au anunțat lansarea celui mai recent sistem CGM, Dexcom ONE+.

“Diabetul este o afecțiune cronică care afectează atât de multe aspecte ale vieții mele. Gestionarea nivelului valorilor glucozei este absolut crucială pentru mine și pentru oricine care trăiește cu diabet. Dexcom ONE+ vine în întâmpinarea nevoilor noastre, îmi oferă o imagine foarte clară despre unde sunt nivelurile mele de glucoză și în ce direcție se îndreaptă acestea și ne face viața mai apropiată de normalitate” a declarat Dragoș Bucur, actor și pacient cu diabet zaharat.

Pentru persoanele care încă gestionează diabetul folosind înțepături în degete și își dozează insulina în mod frecvent, viața cu diabet poate fi copleșitoare. Dexcom ONE+ a fost dezvoltat pentru a elimina o parte din această povară, este conceput pentru a fi ușor de inițiat și mai ușor de utilizat în viața de zi cu zi, chiar și pentru cei care nu au experiență în utilizarea unui sistem CGM.

În comparație cu înțepăturile degetelor, un senzor CGM oferă o imagine mult mai clară a modului în care alegerile zilnice afectează nivelurile de glucoză și aceste date au potențialul de a duce la schimbări comportamentale de-a lungul vieții pentru gestionarea diabetului.” a declarat Dr. Alexandra Crișan, Medic primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice.

Suntem cu adevărat mândri să anunțăm lansarea Dexcom ONE+ și să oferim acest produs comunității personaleor cu diabet din Româniadeclară Radu Putere, CEO al Deyan Kraft Medical, compania ce deține brand-ul CGM Diabet România, distribuitorul oficial al Dexcom în România.

Sursa foto: https://www.drugdeliverybusiness.com/dexcom-launches-new-one-cgm-europe/