Membrii Comunității Caspa.ro – Comunitatea Asociațiilor de Pacienți sunt așteptați miercuri, 24 martie 2021, începând cu ora 14.00 la cea de a șasea întâlnire digitală a Comunității CASPA.RO, pentru a discuta despre Accesul pacienților la servicii medicale de calitate.

În cadrul acestei ediții vom beneficia de expertiza de peste 20 de ani în domeniul medical a invitatului special Olimpia Enache, Chief Operations Officer în cadrul  Rețelei Private de Sănătate – Regina Maria. Veți putea afla care sunt avantajele  telemedicinei și cum a fost ea utilizată în cadrul Rețelei Regina Maria, ca o nouă șansă oferită pacienților  de a păstra legătura cu medicul lor dar și despre contribuția personală care ar urma să intre curând în aplicare, despre cum va influența aceasta serviciile medicale din România și accesul pacienților la tratamente și servicii.

Înscrierile la dezbatere sunt gratuite și se pot realiza pe platforma Caspa.ro, completând Formularul de participare disponibil AICI.

Detalii suplimentare puteți vizualiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Întâlnirile Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa.ro au loc în fiecare lună și au ca principal obiectiv dezbaterea problemelor cu care se confruntă reprezentații asociațiilor de pacienți din România, dar și identificarea unor posibile soluții care să conducă la schimbări în bine pe termen lung și mai ales benefice pentru întreaga comunitate de pacienți și pentru sistemul de sănătate din România.

Comunitatea Caspa.ro este un proiect Oameni și Companii dezvoltat din iunie 2015, cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega Farmacie, Pfizer, Regina Maria, Liamed, Boehringer Ingelheim și Spitalul Sf. Constantin din Brașov.