Astăzi, de la ora 18.00 discutăm cu 4 invitați speciali despre instrumentele și companiile de marketing pe care le pot folosi farmaciile independente, la webinarul Farmacia Viitorului. Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului aici: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/.

Călin Biriș, trainer și consultant de marketing, cu peste 13 ani de experiență și peste 220 de workshopuri și prezentări susținute până în prezent, fondator Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online ne va explica care sunt elementele esențiale de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să începem o strategie de marketing digital pentru farmacie.

Farmacistul Răzvan Prisada, Vicepreședinte al Colegiului Farmaciștilor din România va analiza cum poate marketingul să fie de folos farmaciilor și să susțină afacerea, iar Dragoș Paiu, marketing director la Alphega Farmacie ne va relata din experiența acumulată în proiectele implementate în cadrul comunității de farmacii independente.

De la Iulian Trandafir, CEO Alliance Healthcare și profesionist cu peste 20 de ani experiență la conducerea unuia dintre cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice din România  vom încerca să obținem o viziune de ansamblu, iar discuțiilor vor fi gestionate de moderatorul ediției, jurnalistul Dorin Chioțea.

Farmaciile din țara noastră funcționează într-un mediu concurențial complex.

Competiția între farmacii a crescut dramatic dar există și provocări specifice precum rentabilitatea în scădere, termenele lungi de recuperare a sumelor datorate, disponibilitatea unor medicamente sau relația dificilă și consumatoare de timp cu Casele de Asigurări de Sănătate.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-4-2022/

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.