Federația Internațională de Diabet (IDF) organizează Congresul Mondial al Diabetului 2022 în Lisabona în perioada 5-8 decembrie.

Găzduit în Lisabona, unde se află cea mai veche asociație de diabet din lume, IDF World Diabetes Congress 2022 va valorifica cele mai noi tehnologii pentru a asigura o experiență sigură și dinamică pentru toți delegații și va contribui la promovarea colaborărilor, conexiunilor și acțiunilor politice necesare pentru a menține diabetul în fruntea agendei globale de sănătate.

Congresul va avea un program dinamic care va include opt fluxuri paralele care se concentrează pe știința de bază și biologia diabetului, dezvoltarea și aplicarea de noi medicamente, terapii și tehnologii, cele mai recente informații din studiile clinice, prevenirea diabetului și probleme de politică și advocacy esențiale pentru combaterea pandemiei de diabet.

Vor fi prezenți pe profesionişti din domeniul sănătăţii din peste 160 de ţări, vor fi 126 de ore de sesiuni științifice la fața locului și online, peste 200 de speakeri internaționali și peste 1000 de postere electronice.

 

Detalii despre congres și înscriere pe: https://idf2022.org/.