Proiectul “Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din Regiunea Centru” este implementat de către LIAMED și are ca obiectiv general creșterea participării studenților din învățământul universitar din regiunea Centru la programe de învățare la locul de muncă și dezvoltarea deprinderilor socio-profesionale prin organizarea de stagii de practică pentru 325 de studenți din instituțiile de învățământ cu profil în domeniul medical și/sau instituții de învățământ de diferite specialități conexe domeniului medical.

Prin activitățile proiectului „Stagii de practică în domeniul medical pentru studenții din regiunea Centru” se urmărește sprijinirea studenților în procesul de educare şi inserție mai rapidă pe piața muncii, precum și stimularea spiritului antreprenorial activ în rândul tinerilor.

Proiectul se adresează studenților cu domiciliul/reședința în regiunea Centru (Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureș, Alba) care sunt înscriși la instituții universitare din regiunea Centru, anii terminali licență și masterat.

Proiectul oferă studenților posibilitatea efectuării stagiilor de practică sistematizate în patru substagii:

  1. Tehnico-medical;
  2. Service și întreținere aparatură medicală;
  3. IT și inovare în medicină;
  4. Proiectare și producție aparatură medicală.

Fiecare substagiu va fi coordonat de un tutore de practică cu experiență.

Avantajele participării la acest proiect sunt multiple, cursanții având oportunitatea de a beneficia de experiența specialiștilor unei companii cu o tradiție de 22 de ani pe piața firmelor de profil din România, iar la finalul stagiilor de practică au șansa să obțină un loc de muncă în cadrul LIAMED.

Pe parcursul stagiului de practică, studenții vor beneficia de acces la mai multe aplicații dedicate acestora. Odată cu finalizarea stagiului de practică, studenții au acces timp de un an la o platformă online care conține o bază de date cu ofertele de practică/internship și modul de e-learning pentru dobândirea de competențe complementare studiilor.

În plus, studenții au posibilitatea să își facă lucrarea de diplomă sau de disertație în cadrul companiei LIAMED.

 

La final, cei care au performanțe pe parcursul proiectului pot câștiga unul dintre cele 30 de premii în valoare de 1500 de lei.

90 de studenți au posibilitatea să dobândească competențe anteprenoriale și să își dezvolte o afacere prin accesarea cursului de antreprenoriat oferit în cadrul proiectului.

Toți studenții beneficiază de două mese pe zi pe toată perioada desfășurării stagiului de practică, iar cei care nu sunt din Brașov au cazare gratuită precum și oportunitatea de a vizita Brașovul, unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

 

Etapa de preînscriere este în plină desfășurare!

Formularul de preînscriere poate fi completat online accesând linkul: https://forms.gle/YdVdRh8VgHVJTU6u9

Mai multe informații găsiți pe site-ul companiei www.liamed.ro la sectiunea dedicată proiectului.

Ne puteți scrie pe adresa de email practica@liamed.ro sau ne puteți contacta:

Alexandra Șișiu, Asistent manager, Telefon: 0722350739; Teodora Bolonyi, Expert informare și recrutare grup țintă, Telefon: 0759039925.

Cine este LIAMED?

De 22 de ani pe piața de aparatură medicală din România, LIAMED s-a dovedit un partener de încredere pentru Spitale, Clinici, Policlinici, Cabinete Medicale Individuale, lucru reflectat în zâmbetul clienților mulțumiți de pe întreg teritoriul României.

LIAMED este o companie specializată în distribuție de aparatură medicală, instalare, service, instruire și educație medicală, prin prezentarea către medicii interesați a celor mai noi tehnologii în showroomul companiei. Din portofoliul LIAMED fac parte produse destinate majorității specialităților medicale: Ultrasonografie, Neurofiziologie, Cardiologie, Chirurgie, Sterilizare, ATI, ORL, Fizioterapie, Endoscopie flexibilă, Spirometrie, Mobilier Medical, Monitoare medicale, Dispozitive medicale, Consumabile, Printere și PRP. Cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro, specialiștii LIAMED lucrează în fiecare zi cu gândul la excelență și la misiunea pe care și-au asumat-o: să sprijinine creşterea calităţii actului medical, prin asigurare de dispozitive medicale şi servicii conexe cât mai complete şi de calitate, accesibile personalului medical. Mai multe detalii despre LIAMED găsiți pe www.liamed.ro.