Al 20- lea Congres Mondial pentru Rezistența la Insulină, Diabet și Boli Cardiovasculare (WCIRDC) va avea loc la Los Angeles, în perioada 1-3 decembrie 2022, în format hibrid.

Evenimentul oferă un program multidisciplinar unic și interesant. Congresul este cea mai importantă întâlnire globală dedicată diabetului, obezității, bolilor cardiovasculare, renale și hepatice, conectând cercetarea de bază cu practica clinică în contextul temei noastre: ”Explorarea noilor frontiere în metabolism – Perspectiva actuală a studiilor clinice viitoare”.

Evenimentul se adresează următoarelor categorii de medici: endocrinologi,  cardiologi,  interniști, medici de familie ,diabetologi, gastroenterologi,  oncologi,  ginecologi,  pediatrii,  asistenți medicali, farmacişti,  nutriționiști și toți ceilalți profesioniști din domeniul sănătății interesați.

 WCIRDC oferă participanților o experiență unică, care explorează cea mai nouă înțelegere a bolilor metabolice și dezvoltarea viitoarelor modalități terapeutice.

 

Mai multe detalii pe Wcir.org.