În fiecare an, milioane de oameni sunt afectați de dezastre naturale și de cele provocate de oameni. Aprovizionarea cu medicamente – inclusiv insulină – poate fi întreruptă în aceste situații de urgență. Acest lucru poate avea efecte devastatoare asupra persoanelor care trăiesc cu diabet de tip 1, care au nevoie de injecții zilnice de insulină pentru a supraviețui. De asemenea, poate avea un impact negativ asupra persoanelor care trăiesc cu diabet de tip 2 care au nevoie de insulină pentru a-și gestiona în mod adecvat starea. Pregătirea adecvată este cheia pentru un răspuns rapid în caz de urgență și pentru a se asigura că persoanele care trăiesc cu diabet pot continua să aibă acces la insulină și alte îngrijiri de care au nevoie.

Acest webinar organizat de Federația Internațională de Diabet (IDF) va oferi o oportunitate de a afla despre importanța pregătirii pentru a se asigura că persoanele care trăiesc cu diabet sunt aprovizionați cu suficientă insulină în caz de nevoie în situații de urgență.

Webinarul va avea loc pe 18 ianuarie 2022. 

 

Înscrieri si detalii pe Idf.org/our-activities/advocacy-awareness/advocacy-activities/advocacy-events/idf-webinar-insulin-be-prepared-expect-the-unexpected.