Ediția din 2024 a Școlii de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, organizată de Societatea de Neuropatie Diabetică și Asociația Română de Podiatrie se va desfășura în zilele de 4-5 Iulie, la hotelul MyContinental din Sibiu.

Conform tradiției evenimentului, speakeri de renume vor aduce în fața participanților o informație valoroasă, cu potențial educativ ridicat. Această afirmație este valabilă atât pentru cercetătorii din domeniul medical cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au în grija lor pacienți cu diabet și mai ales, complicații ale diabetului (neuropatie diabetică, picior diabetic).

 

Toți specialiștii din domeniul sănătății (medici, asistenți medicali, fiziokinetoterapeuți, farmaciști, psihologi și podiatrii) implicați în gestionarea pacienților cu diabet zaharat sunt încurajați să se înscrie la Școala de Vară 2024, AICI: Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic 2024 (evenimentepentrusanatate.ro).

 

Programul final este disponibil aici: program-scoala-de-vara-24_final.pdf (neurodiab.org).

Programul științific al Școlii de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este creditat de:

  • Colegiul Farmaciștilor din România – 16 credite EFC
  • Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali – 10 credite EMC
  • Colegiul Medicilor din România – 12 credite EMC

 

Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab a fost înființată în anul 2012, pentru explorarea, promovarea și dezvoltarea domeniului Neuropatiei Diabetice, în conformitate cu standardele internaționale. Societatea de Neuropatie Diabetică desfășoară activități de ordin medical și științific, de cercetare și pregătire profesională, sporind accesul la educație medicală continuă pentru specialiștii în neuropatie diabetică și din ariile medicale conexe. Mai multe informații sunt disponibile aici: Acasa – Neurodiab.