Asociația de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică vă invită la o nouă ediție a Școlii de Vară. Evenimentul se bucură și de patronajul Societatii Române de Chirurgie Vasculară. Începând din acest an, evenimentul se desfășoară ca un eveniment comun a celor două entități și va avea loc în format hibrid în perioada 16-18 iunie.

Toate cele trei zile vor fi difuzate online, doar în 18 iunie se va putea participa fizic într-un număr maxim de 100 de participanți. Numărul participanților online este nelimitat.

Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic dorește să promoveze un program științific de înaltă calitate care să evidențieze ultimele noutăți din ambele domenii. În cadrul evenimentului au fost invitați speakeri din țară și din străinătate, majoritatea fiind lideri de opinie în țările pe care le reprezintă.

Eveniment deja cu tradiție, Școala de Vară este o manifestare științifică dedicată exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătățiiîn special acelora care au în îngrijire persoane cu diabet.

“Așa cum v-am obișnuit, acest eveniment are o valoare informațională și educativă ridică pentru fiecare specialist din domeniul sănătății, în special pentru acei care au în îngrijire persoane cu diabet. De aceea, vă încurajăm să vă înscrieți! Investiția făcută este un beneficiu pentru fiecare dintre participanți și mai ales un beneficiu pentru persoanele pe care le îngrijiți și tratați”, spun reprezentanții Asociației de Podiatrie și Societății de Neuropatie Diabetică.

Detalii și înscriere pe site-ul: https://evenimentepentrusanatate.ro/evenimente-specialisti/2022/scoala-de-vara-2022