Echipa Clinicii de cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență ”Bagdasar Arseni”, condusă de prof. dr. Crina Sinescu, ne va explica joi, 24 martie de la ora 17.00, cum putem folosi telemedicina pentru a monitoriza pacientul cardiac după externarea sa din spital. Dezbaterea profesională are loc pe platforma Zoom, iar înscrierile sunt deschise pentru toți specialiștii interesați, pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI.

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial, iar România ocupă un nedorit loc fruntaș în clasamentul țărilor cu cele mai multe decese provocate de afecțiunile cardiace.

Provocările ultimilor ani au schimbat abrupt accesul pacienților la servicii de sănătate și au dovedit necesitatea adoptării noilor tehnologii în sănătate.

Utilizarea telemonitorizării și a managementului pacientului de la distanță, prin intermediul soluțiilor digitale, duce la reducerea reinternărilor și la reducerea anilor de viață fără dizabilitate.

La întâlnirea din 24 martie discutăm despre:

– Telemedicină și rolul ei în îngrijirea pacientului cardiovascular

– Teleconsultații / Teleintervenții / Telereabilitare în cardiologie

– Instrumente & Aplicații dedicate pacienților cu boli cardiovasculare

Îi vom revedea alături de prof. dr. Crina Sinescu, pe Dr. Ștefan BusnatuDr. Maria Pană și Dr. Andreea Lăcraru, într-un eveniment dedicat specialiștilor, joi, 24 martie, de la ora 17.00.

Înscrierile și detalii suplimentare despre întâlnire sunt disponibile pe pagina evenimentului, pe platforma CardiologieModerna.ro.

Despre CardiologieModerna.ro

Din 2019, Oameni și Companii derulează un program de comunicare și interacțiuni directe cu specialişti în cardiologie interesați de noile tehnologii, inovație și digitalizare.

CardiologieModerna este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.