Joi, 18 februarie 2021 de la ora 18.00 vă așteptăm la o nouă ediție Ora Pacientului RoDiabet pentru a discuta despre bolile renale și diabetul zaharat tip2.

Boala cronică de rinichi este una dintre cele mai des întâlnite complicații ale Diabetului zaharat tip 2, apărând devreme în parcursul bolii. Semnele și simptomele afectării renale sunt însă destul de puține și apar, de obicei, în fazele avansate de boală, când poate fi prea târziu.

Participă la webinarul RoDiabet Ora Pacientului pentru a afla la ce să fii atent și cum poți să previi boala cronică de rinichi, atunci când ai diabet zaharat tip 2.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Întâlnirea va fi moderată de Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul Comitetului Științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România.

Dacă subiectele propuse v-au stârnit interesul și aveți întrebări pe care ați dori să le transmiteți invitaților noștri, puteți face acest lucru utilizând formularul de AICI.

Toate detaliile întâlnirii sunt disponibile pe pagina întâlnirii care poate fi accesată urmând acest LINK.

Ora Pacientului RoDiabet

Este o inițativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Regina Maria, Novo Nordisk, Astra Zeneca, Boehringer Ingelheim, Liamed, Alphega Farmacie și Dahna.

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: cum gestionăm corect diabetul în timpul pandemiei și cum ne pregătim de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipogliemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business și profesionale.