Joi, 26 august 2021 de la ora 18.00 discutăm despre implicațiile psihologice ale diabetului, despre cum facem față anxietății și cum putem accepta mai ușor dignosticul de diabet.

Webinarul Ora Pacientului RoDiabet va avea loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet. Înscrierile sunt gratuite și se realizează prin completarea formularul de participare accesibil AICI.

Diabetul e o boală complexă, de lungă durată, care impune instalarea unor comportamente zilnice cu impact semnificativ asupra calității vieții. Mai mult, diabetul nu înseamnă doar respectarea tratamentului stabilit de medic, dozele de insulină și respectarea regimului alimentar, ci are un impact enorm asupra psihicului persoanelor afectate și familiilor acestora.  Vestea că ai diabet poate fi extrem de neplăcută și greu de asimilat, dar discuțiile cu un psiholog pot face mai ușoară gestionarea presiunilor psihologice.

Detalii suplimentare în pagina întâlnirii AICI.

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 34 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.