Dotarea completă cu echipamente medicale performante a devenit o necesitate în domeniul sănătății, actul medical actual fiind susținut și îmbunătățit prin tehnologiile care pot diagnostica și trata o gamă largă de patologii.

Pentru LIAMED, creșterea calității actului medical reprezintă misiunea care ghidează activitatea companiei de mai bine de 24 de ani. Începând cu anul 2022, compania a adăugat oftalmologia în portofoliul de specialități existente.

Soluții complete de dotare pentru cabinetele de oftalmologie din România

Soluția completă pe care o propune compania LIAMED în domeniul oftalmologiei cuprinde produse de top de la producători consacrați, iar vârfurile de gamă sunt:

LIAMED, partener și expozant la cele mai importante evenimente medicale de oftalmologie în 2023

Începând din acest an, LIAMED a debutat ca partener în cadrul manifestării medicale Reuniunea Anuală a Oftalmologilor (RAO) de la Iași.

Totodată, reprezentanții medicali LIAMED se află în perioada 22-24 iunie la Congresul Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă (SRCCR), o bună oportunitate de promovare a principalelor dispozitive medicale de oftalmologie la standul expozițional din cadrul Hotelului Europa, Eforie Nord.

De asemenea, cadrele medicale participante s-au putut familiariza cu sistemul de laser Navilas, aparținând brandului OD-OS al cărui distribuitor exclusiv în România este LIAMED, care a fost prezentat în cadrul Simpozionului Tehnologia de Avantgardă.

La începutul lunii iulie, compania LIAMED va fi prezentă în cadrul Cursului de Oftalmologie – Actualități și concepte avansate de tratament Laser și alte tehnici chirurgicale în oftalmologie, desfășurat la Timișoara și va încheia seria evenimentelor medicale de specialitate din acest an cu participarea în cadrul Congresului Național al Societății Române de Oftalmologie (SRO), eveniment cu tradiție care va avea loc la Sinaia în perioada 4-7 octombrie.

Portofoliul complet de oftalmologie este disponibil pe www.liamed.ro, secțiunea OFTALMOLOGIE.