Comunitatea RoDiabet se întâlnește miercuri, 31 august 2022, de la ora 18.00 pentru a discuta despre ”Greutatea sănătoasă în diabet: De la alimentația corectă la tratamente inovatoare. Sunt alături de noi 3 invitați speciali:

Înscrierile sunt GRATUITE și continuă pe pagina webinarului, disponibilă AICI: https://www.rodiabet.ro/webinar-ora-pacientului-editia-24/.

De ce e importantă greutatea în diabet?

Populația întregului glob câștigă din ce în ce mai mult în greutate iar obezitatea se înmulțește cu o rată alarmantă. Mai grav este că odată cu creșterea în greutate, s-au înmulțit și cazurile de diabet.

Menținerea unei greutăți corecte aduce beneficii evidente pentru sănătate și ajută la gestionarea mai bună a diabetul zaharat de tip 2.
De fapt, scăderea în greutate poate susține controlul glicemiei și poate reduce riscul complicațiilor diabetului zaharat, cum ar fi hipertensiunea arterială și acumularea grăsimilor în sânge (dislipidemie).

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Poți urmări Ora Pacientului RoDiabet și live pe pagina de Facebook RoDiabet, aici:

https://www.facebook.com/events/797841741258383.

Te așteptăm la Ora Pacientului RoDiabet pentru a afla direct de la invitații noștri speciali mai multe informații despre Greutatea sănătoasă în diabet:De la alimentația corectă la tratamente inovatoare.

 

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieBoehringer Ingelheim, Dahna, FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, LiamedMedtronic, Novo Nordisk și Worwag Pharma.