Joi, 9 februarie 2023, de la ora 18.00 vă așteptăm la prima întâlnire Ora Pacientului Rodiabet din acest an, să discutăm despre rolul pe care tehnologia îl are în viața persoanelor cu diabet. Vom afla ce sunt sistemele de monitorizare continuă a glicemiei și sistemele de pompă de insulină fără calibrare, vom verifica care dintre mituri sunt adevărate și cum putem obține diferitele sisteme prin programul național de diabet, de la cei doi invitați speciali: Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, Președintele Comisiei de Diabet a Ministerului Sănătății și dr. Mihai Comșa, diabetolog la Sanamed Hospital și fondator al Asociației Sports & Diabetes, sub atenta moderare a psihologului Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR.

Înscrierile sunt gratuite și continuă pe pagina întâlnirii, accesibilă AICI. 

 

Webinarul se desfășoară pe platforma Zoom și este transmis live pe pagina de Facebook Rodiabet, având o durată de aproximativ 75 minute. Dacă aveți întrebări legate de tehnologiile disponibile pentru managementul diabetului le puteți transmite invitaților noștri folosind formularul de aici.

Ora Pacientului RoDiabet este o inițiativă a comunității RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare România, Alphega FarmacieBoehringer Ingelheim, Dahna, FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, LiamedMedtronic, Novo Nordisk și Worwag Pharma.

Ora Pacientului Rodiabet editia 29