Datorită efectelor benefice pe termen lung și a acțiunilor vindecătoare remarcabile, ozonoterapia este o metodă inovatoare de tratament pe care compania LIAMED o pune în valoare prin dispozitivele medicale de ozon marca HAB HERRMANN Apparatebau GmbH.

Datele științifice medicale disponibile până la ora actuală demonstrează faptul că afecțiunile vasculare și degenerative (ateroscleroză, afecțiuni reumatice – gonartroza, coxartroza, artrita reumatoida, lombosciatică, hipertensiune, AVC ischemic, ulcere necrotice, inflamații, boala Chron, infecții bacteriene, virale, candidoze, zona zoster, colite, astm bronșic, maladia Alzheimer, maladia Parkinson) sunt cel mai eficient tratate cu ajutor acestei forme de tratament. De asemenea, ozonoterapia poate da rezultate remarcabile și în dermatologie și cosmetică.

Datorită multiplelor efecte benefice ale tratamentului cu ozon asupra pacienților, LIAMED se implică activ și susține îndeaproape Societatea Stiintifica Romana de Oxigen Ozono Terapie în demersurile initiate de aceasta în vederea dezvoltării acestei terapii medicale în România. Astfel, în data de 25 martie, la Sinaia, LIAMED a oferit suportul societății în calitate de sponsor a adunării generale S.S.R.O.O.T.

Mai mult decât atât, LIAMED și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova rulează în prezent a doua ediție a cursului postuniversitar ”Ozonoterapie. Specializare în ozonoterapie pentru competență în activitate” pentru medicii specialiști. Scopul acestor activităților teoretice și practice desfășurate este de a aprofunda pașii procedurilor de ozonoterapie și de a discuta pe larg aspecte privind tratamentele specifice. În urma acestui curs, participanții vor intra în posesia unui certificat de specializare în ozonoterapie.

Gama de dispozitive medicale de ozonoterapie este disponibilă pe site-ul LIAMED, accesând https://bit.ly/Ozonoterapie